2007-09-14 00:00:00

Natječaj za učeničke radove na interneruSudjelujte u stvaranju Wikipedije - napravite crtež, napišite pjesmicu ili video uradak (do 3 minute)!Sudjeluj u nagradnom natjecanju namijenjenom učenicima osnovnih i srednjih škola i osvoji vrijedne nagrade! Autor: Robert Majetić, 05.09.2007

 

U suradnji s 9. CARNetovom korisničkom konferencijom CUC 2007, Portal za škole organizira natjecanje za izbor najboljeg učeničkog rada na temu «Škola i Internet».

 

 

Učenici mogu sudjelovati u tri kategorije:

Nacrtaj Internet (crteži)
Napiši Internet (pjesme)
Snimi Internet
(kratki filmovi u trajanju do tri minute).

Pozivamo sve kreativce koji vole crtati, pisati pjesme ili snimati kratke filmove da nam pošalju svoj doživljaj škole i Interneta te se uključe u natjecanje na kojem ćemo najbolje sudionike nagraditi vrijednim nagradama. Učenici mogu sudjelovati u bilo kojoj navedenoj kategoriji (mogu i u dvije ili sve tri) ali samo s jednim radom po kategoriji.                                                                                                       


dječji rad s CUC FOR KIDS 2005
autor: Romana Kalauz, 7. razred, OŠ Lapad


Svoje radove pošaljite nam do 15. listopada 2007. godine na način koji vam odgovara, ovisno o vrsti rada koji odaberete:
e-mailom na portal@CARNet.hr

Pravila:

Učenici mogu sudjelovati u bilo kojoj navedenoj kategoriji (mogu i u dvije ili sve tri) ali samo s jednim radom po kategoriji.

Učenici uz svoj rad trebaju poslati svoje ime, prezime, razred i školu koju pohađaju.

Prijavljeni radovi ne smiju sadržavati:

tekstove, slike ili druge medije diskriminativnog ili uvredljivog sadržaja na rasnoj, religijskoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi te tekstove, slike ili druge medije eksplicitno seksualnog i neprikladnog jezika i sadržaja.

Ako prijavljeni rad ne ispunjava zadane kriterije, uredništvo portala zadržava pravo da ga izuzme iz daljnjeg natjecanja bez posebnog obrazloženja.

 


Osnovna škola Antuna Mihanovića - Petropoljskog Drniš