preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića - Petropoljskog Drniš

Login
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa (mala)
Moj uspjeh na kraju godine mogao bi biti:

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2018.

Ukupno: 53886

ŠK.KALENDAR 2019/2020

JELOVNIK ZA VELJAČU

INFORMATIČKI KUTAK

Provjerite dostupnost određene
knjige u vašim školskim
knjižnicama putem mrežnog kataloga
 
EDUTORIJ

Edutorij je repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja koji omogućuje objavu, pristup, pohranu i razmjenu digitalnih obrazovnih sadržaja.

 

Kako zaštititi djecu na Internetu

ON-Line lektire za OŠ

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku. (Informacije možete dobiti u tajništvu škole)

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku. (Informacije možete dobiti u tajništvu škole)

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
BOŽIĆNA PRODAJNA IZLOŽBA UČENIČKE ZADRUGE "SMRIKA"
Autor: Nikolina Andabaka, 13. 12. 2015.

U petak 11. prosinca  2015. je organizirana božićna prodajna izložba učeničke zadruge "Smrika". U prodajnoj izložbi su sudjelovali učenici i  djelatnici matične škole u Drnišu te područnih škola iz Gradca i Oklaja uključenih u rad zadruge. Što su predstavili, kakva je atmosfera bila, jesu li uspjeli u svom cilju za koji su vrijedno i marljivo radili te kakav utjecaj i efekte ima  sudjelovanje u radu zadruge pogledajte u nastavku.


U petak svi putevi su vodili na središnji gradski trg Poljanu. U školi se osjetio pravi šušur, uzbuđenje, žurba, finalno dotjerivanje unikatnih rukotvorina u koje je utkano puno rada, volje i želje da članovi udruge "Smrika" pokažu što znaju te što su radili  na radionicama tijekom studenog i prosinca. Radionice su bile osmišljene s takvim ciljem da udovolje potrebe sve djece uključene u zadrugu ovisno o njihovim željama prema određenim načinima rada.

 

Učenici su mogli sudjelovati u izradi adventskih vjenaca, borića, anđela, jaslica, izvezenih čestitki i ostalih božićnih motiva. Naučili su kako se otpad može iskoristiti i svaki papir koji se može baciti u smeće na kraju može tvoriti jedno pravo umjetničko djelo. Rad zadruge je usmjeren na iskorištavanje otpadnog materijala u reciklažne svrhe uz minimalna financijska ulaganja. Uključenost u rad zadruge ima bezbroj korisnosti, a jedna od najvažnijih je kreativnost. Učenici su pokazali i potvrdili da se kreativnost može učiti i razvijati, samo je potrebno uložiti vrijeme, ustrajnost i interes. Uz kreativnost rad s otpadnim materijalom, motanje papira i knjiga razvija i poboljšava finu motoriku koja utječe na cjelokupan razvoj djeteta kao osobe.

Činilo se da je gradski trg bio premalen za količinu sreće i radosti koja se širila gradom. Svi su bili ponosni -  mame, tate, bake, djedovi, sestre, braća, prijatelji i djelatnici škole.

Cilj je ispunjen - širenje pozitivnog ozračja, ljubavi, iskrene radosti, zadovoljstva i sreće članova udruge te na kraju, oduševljenje svih posjetitelja prodajne izložbe za uloženi trud!

Hvala svima koji su pridonijeli na bilo koji način kako bi prodajna izložba bila uspješna i kako bi se rad udruge mogao nastaviti, a najviše hvala marljivim i radišnim članovima udruge!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju