preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića - Petropoljskog Drniš

Login
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa (mala)
Moj uspjeh na kraju godine mogao bi biti:

Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 11. 2018.

Ukupno: 53851

ŠK.KALENDAR 2019/2020

JELOVNIK ZA VELJAČU

INFORMATIČKI KUTAK

Provjerite dostupnost određene
knjige u vašim školskim
knjižnicama putem mrežnog kataloga
 
EDUTORIJ

Edutorij je repozitorij digitalnih obrazovnih sadržaja koji omogućuje objavu, pristup, pohranu i razmjenu digitalnih obrazovnih sadržaja.

 

Kako zaštititi djecu na Internetu

ON-Line lektire za OŠ

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku. (Informacije možete dobiti u tajništvu škole)

Za prijavu potrebno je imati AAI@edu korisničko ime i lozinku. (Informacije možete dobiti u tajništvu škole)

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Kraj našeg obilaska poluotoka Istre
Autor: Administrator , External , Lucija Kontić, 1. 10. 2008.

Nakon jedne divne i poučne ekskurzije, mi, učenici 8. razreda vratili smo se pomalo tužni jer je ekskurzija završila, ali ipak sretni jer se dogodila. Obišli smo mnoge gradove i vidjeli znamenitosti koje inače možemo vidjeti samo na televiziji.


 Prvi dan:

     Nakon iscrpljujuće noći bez imalo sna, došao je taj dan da se mi zaputimo prema poluotoku Istri. Na autobusnom kolodvoru u Drnišu smo se sastali u 8 i 15, a polazak je bio u 8 i 30. Svi smo bili uzbuđeni zbog puta ali i samoga druženja sa kolegama iz razreda. Trebali smo posjetiti Plitvička jezera ali nas je loše vrijeme u tome spriječilo i sve što smo od Plitvica vidjeli bila je ... recepcija. Al nema veze, idemo mi dalje. Stali smo na Krku i vidjeli zračnu luku. Sve što imam reći za nju je : puno auta,nigdje ljudi. U hotel smo stigli oko 18:30, smjestili se, potom večerali, pa u disko i tako je završio prvi dan.

Drugi dan:

   Rano ustajanje, doručak, i polazak u Poreč. Obilazak grada te Eufrazjeve bazilike na kojoj me je posbeno dojmio mozaik. Na povratku u hotel smo stali a Limskom kanalu te fotografirale ljepote tog divnog zelenila. Zatim smo došli u hotel, ručali te išli u Rovinj. Bilo je jako lijepo,a naročito onda kad su nam dali slobodno vrijeme po gradu za kupovinu suvenira i ostalih sitnica koje će nas podsjećati na taj lijepi grad. Poslije smo se vratili u hotel, večerali, potom kao  i uobičajno otišli se zabavljati u disko.

Treći dan:

   Treći dan smo kao i obično započeli buđenjem te doručkom. Taj dan smo obilazili Pulu, ručali u nekom restoranu. Onda smo išli na Brijune, vozili se turitičkim vlakićem i uživali u pogledu na razne životinje oko nas. Zatim smo se brodom opet vratili u Fažanu odakle smo išli natrag u hotel. Dan smo završili kao i obično - diskom.

Četvrti dan:

   Ajme meni, Motovun. Kako se tu teško bilo popet,a za šta????? NIŠTA!!!! Da bi prošli oko neke zidine i vratili se. Ma.... Onda samo išli na ručak u Žminj. Hrana je bila užasna. Nakon ručka smo se vratili u hotel i imali slobodno popodne. Navečer smo se spakirali i čekali to jutro koje nam nosi karj naše ekskurzije.

Peti dan:

   Nošenje putnih torba, doručak, i onda kući!!!! Stali smo u Senju u restoranu Martina, i onda nastavili put. Sljedeće stajalište je bio grad Zadar.Tu smo vidili morke orgulje.Cool! I onda kući!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju